Dagens Outfit!


Nu när vi börjar känna oss lite varma i kläderna med bloggandet så passar vi på att bjuda er läsare på en "Dagens" när vi ändå är i farten. Hur som haver, såhär ser vi ut idag. Uh-yeah!Till vänster: Nicklas - Iklädd en lila t-shirt från T-shirt Store, gråa jeans ifrån Weekday och skorna ifrån Marcus.
Till höger: Ludvig - Iklädd en röd/vit-rutig skjorta ifrån MQ, blåa jeans ifrån Carlings och skorna ifrån Sko-August!


Kommentarer
Postat av: Helle

Haha nejmen är det inte lille Ludde..! (Kände igen dig direkt från dagens-outfit-bilden. Kockrent. Hållningen, bicepsen, sko-sizen. Kan inte vara någon annan än du.)Vafaan, nu har jag ÄNNU en blogg att läsa.. Snart har jag verkligen ingen fritid kvar. Suck.

2009-02-19 @ 00:13:26
URL: http://hellecarlstedt.blogg.se/
Postat av: Kalle

Vad är det här för blogg?

2009-02-19 @ 08:40:42
Postat av: MALIN

Är det sådär mycket man svettas efter en kontorsdag? Well, det kan inte vara för gymmandet iallafall :) Men gulligt.VARSÅGODA. EN liten länk i alla fall.. jag får väl fortsätta på det spåret.. eller? :)

2009-02-19 @ 09:05:47
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helle: Va kul att se att du har hittat hit och att satsningen: Beach '09, verkar ha gett resultat! Och att nicke är skillad i paint.Malin: Tack för länken. Om våra svettlökar är gulliga är dina också det.. ;)Karl: http://nicenights.blogg.se och sen trycker du CTRL + D. UH-YEAH!

2009-02-19 @ 17:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0