Helgens bravader á la Ludde & Nicke.


Det är jättemånga som mejlar oss och frågar vad vi ska göra i helgen. Vi har det dock ganska tight om tid, då vi har ganska många evenemang att "attenda" på. Här nedan listar vi våra planer, sedan är det upp till er om ni vill vara top of the line (och rulla med oss) eller... inte.

FREDAG:
Dagen börjar kl. 08:00 med frukostmöte med jobbet på Hotell Gillet - mums! Sen bär det av till kontoret för att knega vidare fram till lunch. Lunchen spenderar vi förmodligen på någon glassig lunchrestaurang - mums! Efter lunchen fram till 15:00 är det dags för att förbereda kvällens party som vi har fått i uppgift att anordna uppe i kontorets lokaler. 15:00 blir det ett litet break för en releasefest med lite skumpa och snittar - mums! för att fira ett nytt intranät som sjösätts idag. Sen finslipar vi de sista detaljerna för kvällens partaj som börjar 17:00. Maten ska cateras, drickan ska kylas, kvällens playlist ska tas fram etc. etc. - som ni kanske märker har vi mycket att stå i.
Dagens hårda slit tar vi förmodligen igen genom att varva ner på Birger Jarl bland alla kvinnliga läsare - mums!

LÖRDAG: ...Vet inte...*rodnar*...


Kommentarer
Postat av: sötnöt to be!

hahah såg precis ett huvud på vänster sida dära, funni! :D ni har tänkt på allt grabbar! verkligen allt! ja vet att ja inte skrivit tidigare men ni ska bara veta! att ja verkligen velat göra de! mitt nya mål i livet är att bli nästa veckas sötnöt! så skriv ner de markuc, skriv ner de på ett papper, och sätt upp de på kylskåpet! de kmr va helt spectacilourrs?? hur stavar man?! iaf.. tack på förhand.

ps. invänta ett radiostyrt flygplan inom kort.ds.

2009-02-26 @ 23:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0