10 minuter kvar...

...INNAN CHATTEN STÄNGER!

Hoppas ni alla har fått svar på era frågor, vi vet att vi tyvärr inte hunnit med er alla men misströsta inte - det kommer fler chanser!

MISSA INTE!


Chansen att chatta med dessa två imorgon kväll 20:00! Det enda du behöver göra är att lägga till nicenights@live.sedin msn så är saken klar! UH-YEAH!Helgens Icebreaker-tips!


Den här helgen blir det en Icebreaker som vi tidigare har använt, men numera även har blivit utsatta för i dimman; "Visst är det väl du som är NiceNights-Nicke/Ludde!??!?!"  Här nedan följer våran recension av denna icebreaker.

+
Smickrande för vederbörande.
Alltid spännande med groupies.
Vittnar om allmänbildning.
Gulligt.*


-
Stalkervarning.
Svårt att få igång en vettig konversation.


Slutsats: Vi ser i vår studie att plustecken markant utklassar minustecknen. Som bloggare är denna Icebreaker väldigt tillfredställande att höra, det tyder på engagemang och att man nått ut med sitt budskap till omvärlden (alltid lika kul att träffa trogna läsare). Dock är denna lite riskabel för den som "droppar" den då man kan misstolkas för en stalker eller ett... psykfall (läs "Markus").

Betyg: 3/5 - Iskuber


* Anledning till att vi tycker/tror att den är gullig är för att vi själva tillämpat denna innan vi själva blev bloggare.

   

Helgens bravader á la Ludde & Nicke.


Det är jättemånga som mejlar oss och frågar vad vi ska göra i helgen. Vi har det dock ganska tight om tid, då vi har ganska många evenemang att "attenda" på. Här nedan listar vi våra planer, sedan är det upp till er om ni vill vara top of the line (och rulla med oss) eller... inte.

FREDAG:
Dagen börjar kl. 08:00 med frukostmöte med jobbet på Hotell Gillet - mums! Sen bär det av till kontoret för att knega vidare fram till lunch. Lunchen spenderar vi förmodligen på någon glassig lunchrestaurang - mums! Efter lunchen fram till 15:00 är det dags för att förbereda kvällens party som vi har fått i uppgift att anordna uppe i kontorets lokaler. 15:00 blir det ett litet break för en releasefest med lite skumpa och snittar - mums! för att fira ett nytt intranät som sjösätts idag. Sen finslipar vi de sista detaljerna för kvällens partaj som börjar 17:00. Maten ska cateras, drickan ska kylas, kvällens playlist ska tas fram etc. etc. - som ni kanske märker har vi mycket att stå i.
Dagens hårda slit tar vi förmodligen igen genom att varva ner på Birger Jarl bland alla kvinnliga läsare - mums!

LÖRDAG: ...Vet inte...*rodnar*...


Veckans SÖTNÖT!


Den här veckan går utmärkelsen till en trogen läsare som har tagit marknadsföring utav bloggen till en ny nivå (se bild nedan), han vill dock vara anonym så vi väljer att kalla honom, kort och gott, "Markus Rune Flodin". Han, likväl många andra, mejlade till oss (nicenights@live.se), och man kan ju säga att hans melj stack ut ur mängden. Här kommer hans melj;Här kommer den bifogade bilden;Motivering; "Markus" utklassade allt motstånd genom att visa kreativitet, nytänkande och framförallt söthet då han målade upp NICENIGHTS på sin vägg i vardagsrummet. När vi läste det här så möttes vi utav glädje, det känns fantastiskt att vi enbart genom våra ord kan påverka människor så pass mycket. Jätteroligt! Någon större motivering behövs knappast, men "Markus", vi vill att du ska veta att vi uppskattar det du gör för oss. Du är härmed våran SÖTNÖT v.9! Ett stort grattis! Sötnötar vi minns:
v.8 -
Lisa Anckarman

Dagens outfit - Fettisdag special!Till vänster: Nicklas - Iklädd beiga chinos, blå t-shirt och vita skor. Propert.
Till höger: Ludvig - Iklädd benvita byxor, blå/vit-randig t-shirt och vita skor. Klassiker.

Mysig säng säljes


Med tanke på att vi börjar få så många läsare (känns fantastiskt att ni gillar vårat budskap) så passar vi på att lägga upp en annons som ligger ute på en utav våra sängar där många s.k. N I C E  N I G H T S ägt rum, he he he, hoppas att ni förstår vad vi menar. ;-) UH-YEAH!!!

Här har du länken till våran Blocket-annons, där hittar du även lite mer info (t.ex. mått och bilder)

http://www.blocket.se/vi/20096084.htm

OBS!!!! BILDEN ÄR FETT GAMMAL! JAG VAR DESSUTOM INTE BEREDD SÅ JAG BLEV LITE TAGEN PÅ SÄNGEN! OBS!!!! 

Slå en signal om ni vill "testköra" den, den står för tillfället i en gränd i östra Gottsunda.


Vilka är vi? Vem är vem och vem är snällast?Vi har märkt att det är många som skriver kommentarer och frågar vilka vi är. Tyvärr hinner vi inte svara på alla men det är jättekul att se att intresset för oss bakom det här projektet växer! Det påminner oss om att vi är alla lika mycket värda.

Hur som helst så kommer vi att publicera mer information om oss här senare. Absolut, det är inget problem! Det är inte det! Men så länge så tänkte jag bara ge er som inte kan hålla er ett tips, det finns en väldigt användbar sajt som heter Google (http://www.google.se). Om jag vill ha information om vem t.ex Bert är så brukar jag bara söka på det, "Bert är".

Här är några av det tio första träffarna jag fick på sökningarna "Ludde är" och "Nicke är":

  • Nicke är en genomtrevlig och snäll rock'n'roll-star.
  • Ludde är nyfiken
  • Nicke är till salu?
  • Ludde är en drömhund
  • Nicke är törstig...
  • Ludde är 2 år idag
  • Nicke är på flykt undan polisen och Spirou hjälper honom att ligga lågt i den sydliga staden Midiville.
  • Ludde är faktiskt bland de fem populäraste i landet
Se vad mycket ni kan ta reda på oss genom att bara googla lite!

Tänk om du kunde hälsa på dig själv i framtiden...


Såhär i kristider så blir det lätt att man börjar tänka på framtiden. Vi båda har jättesvårt att förstå oss på framtiden för det känns som att det är som att det aldrig har hänt! Ibland känns det läskigt, vi antar att det är fler som känner likadant.

För att få någon slags uppfattning av vad man ägnar sig åt i framtiden när man är pensionär så började vi diskutera AMF-pensions reklamfilmer, ”tänk om du kunde hälsa på dig själv i framtiden”. Det verkar som de flesta har skaffat sig en rätt torr hobby typ som boule. Eller så har man följt sina drömmar och flyttat till en vingård i Italien. Men plötsligt kände vi båda en viss oro. Ludvig har ju inget bollsinne alls, och Nicklas brukar späda ut sitt fruktvin med exotisk juice. Detta är alltså uppenbarligen inga alternativ för oss.

Vi satt båda tysta ett tag och försökte nervöst undvika ångesten, oron, den ständigt tickande klockan. Men kanske mest av allt, undvika att se klassikern www.lemonparty.org som ett alternativ!

Slutsatsen är att vi vet inte vad som väntar oss i framtiden. Det finns nog nästan ingen som gör det, kanske max ett par stycken i hela världen. Dock vet vi i alla fall att www.lemonparty.org inte är vårat favoritscenario.


Don't drink and drive!


Efter förfesten i Nickes crib drog vi vidare till Orvars där vi anslöt med resten av kvällens line-up. Därefter bar det av till Stocken. I kön var det skön stämning, vi passade på att knyta en hel del kontakter och värva en del läsare i kön. Ludvig och Söt-Kamil (en i kvällens entourage) förklarade stolt för Nicklas, som är ny i nationslivet;    

"Välkommen till nationslivet Nicklas, som du kanske märker så är stämningen SÅ mycket bättre här än på en vanlig krog, och detta är ändå bara kön" -
Ludvig Enström, Stamkund  

Nicklas extrema förväntan som Ludvig och Kamil byggt upp raserades dock lite av följande händelser;  

- En utbytesstudent spiller en drink på Nicklas tighta stjärt!  

- Nicklas ser hur en helt random tjej går förbi Ludvig och pekar Fuck You 2cm ifrån hans ansikte.

- Nicklas spiller en skvätt öl på ryggen på en tjej, Ludvig som går bakom Nicklas får ta skiten. Ludvig backstabbade och sa att det var Nicklas och blir då ombedd att be sin kompis som spillde att dra åt helvete!!!!

För övrigt så hade vi en riktig NICE NIGHT! Det handlar bara om att inte ta någon skit.

Kvällen avrundades på Firman där vi fick sällskap av ett handikappat par. Hon (rullstolsbunden) drog hela sin livshistoria om hur hon hamnade i sin stol och hur det känns att ha spenderat hela sin uppväxt sittandes. Vid det här laget kände vi oss så pass gripna av hennes historia att vårt partysug hade börjat mattas av... Men som man brukar säga, efter regn kommer solsken. Hon har i skrivande stund hittat sin prins (enarmad och en jävel på öl). Jättekul tycker vi!
Dagens outfit!
Till vänster: Nicklas - Jeans, svart skjorta, vita skor. Funkar.
Till höger: Ludvig: Svart tshirt, gråa byxor med vita skor. Funkar även det.


UH-YEAH!


Finn två fel.Icebreakers


Såhär inför helgen skulle vi vilja bjuda er på lite ICEBREAKERS! Vi kommer med jämna mellanrum dela med oss av egna Icebreakers som vi antingen hört, testat eller använt. Vi kommer att analysera dem genom att prova olika infallsvinklar och sammanhang och därefter försöka visualisera de potentiella reaktionerna som den Icebreakern kan generera. Bra, då kör vi! UH-YEAH!

Vi börjar lite lätt med en vi hörde idag på lunchen:
Anonym kommer fram till oss och droppar: "Här luktar det ketchup."

+
Ketchup luktar gott.
Passar till nästan all mat, därifrån kan man lätt "bygga på" Icebreakern.

 
-
Otydligt budskap (Ludvig t.ex. misstolkade och sträckte fram ketchupflaskan).
Osexig.
Passar inte i alla miljöer.
Svårt för den utsatte att komma på en comeback (Vi kunde då bara komma på svar som "Okej, men du luktar hallon")

Slutsats:
Vi ser att minustecknen utklassar plustecknen i vårt test. Det är inget vi personligen skulle testa på ett target, men vem vet? Finns det absolut inget att prata om kanske den kan funka, för den är i alla fall bättre än en pinsam tystnad. Men inte mycket mer än så.

Betyg: 2/5 - Iskuber


Den magiska gränsen!


Eftersom att vi har nu har passerat den magiska gränsen med 200 UNIKA besökare det senaste dygnet så har vi bestämt att vi ska slå på stort ikväll och ha en riktig N I C E   N I G H T! Håll i er, för här kommer planerna för kvällen.
Kvällen börjar i Nickes crib, där ölen står på kylning. Sedan bär det av till antingen (det är som vanligt - många anbud!) Luddes crib, ORVARS eller STOCKEN för att sedan avsluta kvällen på Firman, Oasia eller...hos DIG? (Kom dock ihåg att vi blir två st isåfall). Givetvis är det bara att slå en pling till någon av oss två om ni känner er sugna på att fira denna milstolpe i bloggens historia med oss. UH-YEAH!

Det finns dock en liten cockblock, vi ska på ett viktigt affärsmöte kl. 08:00 imorgonbitti, så det blir en relativt lugn kväll. Men allting är ju relativt. Vi kan se det här som en uppvärmning inför helgens bravader.


Dagens Outfit!


Nu när vi börjar känna oss lite varma i kläderna med bloggandet så passar vi på att bjuda er läsare på en "Dagens" när vi ändå är i farten. Hur som haver, såhär ser vi ut idag. Uh-yeah!Till vänster: Nicklas - Iklädd en lila t-shirt från T-shirt Store, gråa jeans ifrån Weekday och skorna ifrån Marcus.
Till höger: Ludvig - Iklädd en röd/vit-rutig skjorta ifrån MQ, blåa jeans ifrån Carlings och skorna ifrån Sko-August!


Veckans SÖTNÖT!


Nu, alla trogna läsare, är det premiär för ...*trummvirvel*...*pinsam tystnad*...VECKANS SÖTNÖT! ...*stelt*...
"Veckans Sötnöt" är en utmärkelse som vi kommer att kora en gång i veckan till den person som vi tycker har varit extra söt under den gångna veckan. 


Den här veckan går utmärkelsen till ingen mindre än LISA ANCKARMAN! (Lice - Utan tvekan)

Motivering
; Lisa har först och främst gjort sig förtjänt av utmärkelsen eftersom hon var den första personen som uppmärksammade våran blogg genom att kommentera ett inlägg - TACK, LISA! Du får oss att känna oss meningsfulla. Hon bjöd oss dessutom på en fest den gångna helgen, som vi dessvärre inte hade tid att närvara på (vi var i full gång att arbeta med releasefesten), men det är tanken som räknas. Därför blir Lisa våran SÖTNÖT vecka 8.


Nice Nights Release Party @ BJ


Efter många anbud så bestämde vi oss för att ha vårat release party utav våran blogg på Birger Jarl här i Uppsala i fredags. Vi kan säga så här, alla som är top of the line här i Uppsala var där. Oförglömlig kväll, eller vad säger ni?
Tack för en superkväll allihopa, se till att hålla er uppdaterade här på bloggen så kommer vi bjuda er på många fler s.k. N I C E   N I G H T S! Ni som inte var där ska absolut inte behöva deppa dock, för här kommer lite vimmelbilder med folk som var där. Enjoy!


Dansgolvet - Helt klart top notch!Familjen Hefner hade vägarna förbi. Kul tyckte vi.GRABBARNA!Elita med en vän som ser snäll ut.Ja, ni ser rätt! Chris Brown var så fräck att han uppträdde på festen iklädd en - WIFEBEATER! Vågat, Chris. Mycket vågat!Alessandra Ambrosio på väg till våran efterfest. Hon vaknade upp lika nöjd.Såklart ska ni få se EN bild från efterfesten också (där dresscoden, fancy hollywood- style, inte längre var obligatorisk...)

Tjabba alla bloggare/kompanjoner/stalkers/läsare och Malin.


Efter ett år utav många ensamma & sömnlösa nätter framför snygga tjejers bloggar så känner vi oss nu mogna att ta steget ut i bloggvärlden. Behovet av att själva få uttrycka oss i ord/bilder/dikter har växt under det gångna året. Behovet av att andra människor ska få ta del av vårat top-notch'iga liv är nästan ännu större. Behovet av att få känna sig värdefull, omtyckt, rolig men framförallt söt är störst!


RSS 2.0