Long time, no see... like Stevie Wonder


Läsare, tjejer, fans, sötnötter, tjejer och groupies.. som vi oftast inleder våra inlägg numera, så vi vill vi än en gång inleda ett inlägg med att ursäkta för den sena uppdateringen! Den här gången var det kanske lite extremt, det kan vi erkänna. MEN! som alltid så har vi våra skäl och ursäkter. Här är en snabb resumé av vad som har hindrat oss från att tillfredställa er läsare den senaste tiden;

Förutom att vi haft en rad s.k NICE NIGHTS på sista tiden så har också sommarn kommit till stan. Som om inte det är nog så har vi haft varsina soloprojekt vid sidan om NiceNights-satsningen. Ludvig har gjort karriär som modell på catwalken, rykten har läckt ut att han nu håller på att skriva kontrakt med Victoria's Secret. Medan Nicklas har sökt lycka, inspiration men framförallt svar på livets många gåtor på paradisön, Madrid.

Ja, mycket har det varit och mycket kommer det att bli även denna vecka, det är som alltid "många bollar i elden". Skulle ni känna er ensamma och övergivna någon gång igen så ta gärna en liten nostalgitripp tillbaka till de glada februariklassikerna (klicka).



Ludvig på röda mattan


Nicklas söker lyckan - men vart?

 


Kommentarer
Postat av: accy

haha paradisön!

2009-04-27 @ 18:56:34
URL: http://accy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0