Era, våra & DINA NiceNights är över...


Först och främst vill vi här på NiceNights tacka alla läsare/fans/groupies/sötnötter för erat stöd den gångna månaden, ni har varit vårbrisen i våra segel. Ni har varit med sen den 13e februari 2009 då NiceNights föddes, bloggen som började som en liten hobby för att sedan växa upp till en riktig man (designen tog oss säkert 10h..) precis som sina skapare. En man som idag dock tvingas leva i en ytlig värld där allt handlar om att synas och höras. Och det var inte scenariot som vi hade i åtanke när vi startade det här projektet. Det får ni inte tro...

Vi som är ansiktena utåt för denna blogg tvingas ständigt i dagens samhälle att hantera tjejer som lägger sina telefonnummer i våra fickor, som erbjuder tjänster för att få bli "Veckans Sötnöt" och som droppar de allra mest absurda Icebreakersarna. etc. etc.

Det här är ingen värld vi vill vistas i, så därför har vi här på NiceNights fattat ett beslut.
Vi har bestämt oss för att lägga ner detta projekt då det inte har följt den väg vi som hade planerat. Vi känner att den ytliga världen ständigt knackar på och vi känner helt enkelt inte tillräckligt med självdistans för palla trycket. 

Allt vi ville var att förmedla vårat budskap men ständigt finns det folk som tar det budskapet, våldtar det, torkar sig i stjärten med det eller själva tar åt sig äran för det - det vill säga knäcker våra sötnötter och smälter våra Icebreakers. Sånt känns innerst inne i våra, nu nästan helt förkrossade, hjärtan. Sorgligt och vemodigt känns det naturligtvis att för sista gången önska er alla en bra sommar, men vem vet, vi kanske ses under de fina veckorna?

Tack för oss, ni har varit underbara!Uh-yeah,               
Nicklas & Ludvig.

 

Kommentarer
Postat av: Rillz

April-skämtet ;)

2009-04-01 @ 17:27:44
URL: http://grolschmeister.blogg.se/
Postat av: Sandra

April, april, era dumma sillar :) Ett sådant inlägg 1 april?! :) NO NO!

2009-04-02 @ 10:01:40
URL: http://lillasandii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0