Grillfest - efterfest.


Med anledning av den aggressiva mejlstormen som träffade oss med alla möjliga frågor så måste vi tyvärr meddela att vi får skjuta upp deadlinen (vi har inte hunnit läsa alla *rodnar*, men skicka fler ändå), så nu har ni ända fram till Onsdag (11/3) 17:00 på er att tänka ut frågor. Har vi en deal?

BY THE WAY - Dagens tankeställare;
Vart ska våran ytliga värld sluta när t.o.m. våra småfåglar ska behöva stå ut med sexuella trakasserier i dagens samhälle. Oroväckande.
Kommentarer
Postat av: DaWid

Hej. Tänkte bara höra med er....hur mycket väger ni? Är ni seriösa med bloggen? Framtidsplaner? o sist men inte minst har ni haft en bra sommar? o isåfall hur spenderade ni den? tack på förhand. kram. //Åsa.

2009-03-10 @ 20:23:52
Postat av: Nipasi

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA alltså Nicklas Andrew och Ludde er blogg ÄGER!!!

HAHAHA nej seriöst ni är ljuset i min tentaperiod, WÖNDERFÖL! Nu måste ju jag ta tag i mitt liv och satsa på att bli veckans sötnöt! Hur gör man??PUSS

2009-03-11 @ 10:15:49
Postat av: Nyfiken i en Strut (ja jag vet att ni ser min IP-adress)

Hej jag ahr några frågor om er1. Är ni singlar?2. Har Ludde någonsin blivit raggad på av marcus ex som trott att Ludde raggade på henne och inte fattade att det var hennes ex kompis och hur pinsamt var då detta på en skala?3. Hur många har ni legat med?4. Hur ofta runkar ni?5. Har ni någonsin varit kära?

2009-03-11 @ 12:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0