Stuck on you!


Trots att vi inte uppdaterat så ofta så innebär det inte att vi inte jobbar med bloggen! Vi har nämligen ännu ett projekt på gång som vi arbetar för fulla koppar med, inte nog med att vi redan haft t-shirts, tv/radio-reklam, sedlar etc etc så har vi ännu en boll på planen. Nämligen ett nytt marknadsföringsprojekt! Vi tänker bjuda er på en liten sneaky preview på våran kommande kampanj på Uppsala Konsert & Kongress på fredag. Vi har dock hört att det redan har läckt ut några dekaler på marknaden en vecka i förväg. Så till er som känner igen dessa dekaler på bilden: DE ÄR INTE DE OFFICIELLA KLISTERDEKALERNA!!! Någon på redaktionen har tyvärr redan spridit ut dem, dålig stil. Vi jobbar för fulla bollar på att ta reda på vem den skyldiga är naturligtvis.

 


Nu på fredag är alltså den officiella dagen då de släpps. Alla som är top of the line kommer med stolthet att få bära dessa! Vi ses på Uppsala Konsert & Kongress  fredag.

 

Kommentarer
Postat av: Ärnst!

HAHAH! Lite skämmiga ikoner på skrivbordet va!? ;)

2009-03-31 @ 17:23:52
Postat av: Ploy

ser misstänkt likt ut det klistermärket som satt i min trappuppgång! någon skyldig?? haha det sitter för övrigt kvar rester av det. helt omöjligt att få bort!

2009-04-09 @ 00:34:07
URL: http://ploys.blogg.se/
Postat av: NiceNights red.

Ploy, ploy.. Det är så vi funkar. Har man väl hittat NiceNights, är det omöjligt att bli av med oss!

2009-04-09 @ 08:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0