Veckans Icebreaker!


En efterlängtad succé är tillbaka - håll huvudet kallt! *TrrrTrrrTrrTrrrTrrrTrrrTrrr (trumvirvel)* 


VECKANS ICEBREAKER!!!!


"Den gick rakt in i hjärtat" - Ludvig, "Kanske den mest givna hittills" - Ludwig, "En given succé i baren!" - Nicklas, "En solskenshistoria" - Niklas. Kommentarerna flödar som ni kanske märker.

Icebreakern som ni kan testa i helgen är *TrrrTrrrTrrTrrrTrrrTrrrTrrr (trumvirvel)* "Känner inte du [valfritt namn här]?".
Här nedan följer våran recension av denna Icebreaker;

+
Om personen i fråga skulle råka känna [valfritt namn här] så är det jätteenkelt att bygga på en konversation.
Den är väldigt kompatibel med Facebook's "Mutual Friends"-funktion.
Inte cheesy eller fånig.
Inte lika uppenbar raggningsreplik som t.ex. "Gud måste sakna sin sötaste ängel"

-
Om ditt target inte känner personen i fråga kan det bli awkward (VIKTIGT att plugga "Mutual Friends" ordentligt!)
Stalker-varning (det vittnar om att du redan har börjat kartlägga ditt targets vänskapskrets)
Kan bli pinsamt för [valfritt namn här] då det blir uppenbart att [valfritt namn här] pratat om ditt target (Men det är ju skitsamma för dig)

Slutsats: Så länge du har koll på att personerna i fråga känner varandra är detta en ganska så vattentät Icebreaker som inte kan skada ditt eget rykte så mycket. Den är simpel och inte så raggig, men ändå en perfekt mjukstart som är lätt att bygga på. Exempel på Add-ons skulle kunna vara "Hur känner ni varandra då?", "Han/hon är fantastisk, eller..?" eller varför inte "Bra, då vet jag. Hälsa honom/henne."

Betyg: 4/5 - IskuberIcebreakers vi minns:
"Visst är det väl du som är NiceNights-Nicke/Ludde!??!?!"
"Här luktar det ketchup."

 


Stuck on you!


Trots att vi inte uppdaterat så ofta så innebär det inte att vi inte jobbar med bloggen! Vi har nämligen ännu ett projekt på gång som vi arbetar för fulla koppar med, inte nog med att vi redan haft t-shirts, tv/radio-reklam, sedlar etc etc så har vi ännu en boll på planen. Nämligen ett nytt marknadsföringsprojekt! Vi tänker bjuda er på en liten sneaky preview på våran kommande kampanj på Uppsala Konsert & Kongress på fredag. Vi har dock hört att det redan har läckt ut några dekaler på marknaden en vecka i förväg. Så till er som känner igen dessa dekaler på bilden: DE ÄR INTE DE OFFICIELLA KLISTERDEKALERNA!!! Någon på redaktionen har tyvärr redan spridit ut dem, dålig stil. Vi jobbar för fulla bollar på att ta reda på vem den skyldiga är naturligtvis.

 


Nu på fredag är alltså den officiella dagen då de släpps. Alla som är top of the line kommer med stolthet att få bära dessa! Vi ses på Uppsala Konsert & Kongress  fredag.

 

NiceNights egen valuta på BJ!


Minns ni dessa?Vi vill bara berätta att dessa sedlar har hittat precis dit vi ville, hem. Vi fick ett fanmail den gångna veckan ifrån en av garderobeisterna* på BJ, där hon skrev (förutom att hon är singel och allt det där vi är vana vid) att hon hittat en av våra tjugolappar från våran Nice Nights valuta.


*Arbetare som arbetar i garderoben


Invisible moves


Vi på Nice Nights lever efter mottot som Nicklas en gång droppade på en lunchrast; "Ny vecka, nya kläder" - Nicklas Andrew, trendsättare.

Därför, inte helt oväntat, så är det också Nicklas som stått för de hetaste shoppingfynden idag. Han har köpt ett par gröna chinos i från STHLM! Samt ett rött skärp till detta som skär av midjan på mitten! Crazy! Ludvig tror att Nicklas fick idén till detta inköp när han berättade för Nicklas om hur färgblinda ofta har svårt att se just färgerna rött och grönt. Om det stämmer så borde Nicklas underkropp att bli INVISIBLE för alla färgblinda, fett läskigt!!


NickeKudde


 


söt.


Ursäkta den sega uppdateringen (börjar bli en standardinledningsfras..). Men det har varit mycket på sista tiden, Bob Dylan konsert & frukostmöten bl.a. Därför tänkte vi låta våran praoelev få stå lite i rampljuset ett tag så vi bad honom berätta lite om hans födelsedag;Vi lovar att slänga ihop ett ett par inlägg snart, men under tiden kan ni väl gratta våran söta praoelev!


På plats

0-72286cd7ef67ca433df348f2e0c5acbe.png

Kolla varifrån!

Vem bryr sig om SM i bandy? Nice Nights rapporterar självklart live på plats ifrån DM i Cheerdance & Cheerleading på fyrishov istället!


Cashflow á la Nice Nights!


Nu tar vi marknadsföringen av bloggen till en helt annan nivå och outforskad mark. Som vanligt är det Nice Nights som leder vägen, Låt oss presentera dina nya glasspengar lagom till sommarn;
Detta är ett projekt som vi planerar att lägga mycket pengar på i framtiden. Som ni sett på bilden så har vi redan nu investerat en hel del deg i det här projektet. Men feta resurser, jo det finns det.

 

Nice nights på länk


4562fc201a171c714e85f81cf6435fc3.png

Nice nights testar vår nya teknikutrustning som ger oss möjligheten att blogga via länk, live från kontoret ;-)

 


NiceNights - In the mix!
Så här till våren vill vi ge våra läsare chansen att komponera din egen sommarplåga! Vårat husband står till ditt förfogande. Klicka på dessa söta ponnysar!

 

Dejtskola á la Ludde & Nicke årskurs 1Känner ni igen er? Vi har alla varit med om denna situation. På en busshållplats, i lunchrummet, på en blind dejt, morgonen efter eller varför inte klassikern - i hissen! Vi väljer att kalla det en "pinsam tystnad", anledningen till att vi valde det är att det blir så tyst att det kan kännas pinsamt. Vissa rodnar, vissa svettas, vissa flyr men vi har kommit på lösningen. Vi drar ett exempel för er. Tänk dig att du sitter på en restaurang med en sötnöt som du vill smaka på och du känner av att den s.k. "pinsamma tystnaden" är på väg. Det är här ni ska använda er utav NiceNights botemedel för att vinna tid att hitta samtalsämnen, så ta fram anteckningsblocket. Nu!

Man kan antingen säga "Nu låter vi maten tysta mun", den funkar alltid så länge maten är serverad. Ni kommer att märka hur den pinsamma tystnaden omvandlas till en bekväm tystnad istället. Jättesmidigt.

En annan liten fräckis du kan säga är "Tysta leken börjar nu!". Här kommer sötnöten mittemot att förmodligen bli förstummad som planerat. Här omvandlas den pinsamma tystnaden till en rolig tystnad. Hur kul som helst, ha-ha!

Annars kan man alltid visa sina bilder som man har t.ex. i sin plånbok och säga "En bild säger mer än tusen ord", här har den pinsamma tystnaden omvandlats till 1000 ord med enbart en bild, har du två bilder så blir det 2000 ord etc etc och på så vis kan du kan du spara in flera minuter av prat genom att bara sitta tyst. Smart, tycker vi.

Det är mycket att lära ut, men det är svårt att förmedla allt - man måste uppleva. Allt handlar om känsla och tajming. Fråga oss, vi vet. Lycka till!

 

Vårkänslor!


Först och främst vill vi be om ursäkt för den oerhört dåliga uppdateringen av bloggen. Vi hade inte räknat med den här massiva efterfrågan när vi startade det här projektet som en till början var en hobby, men som numera har gått över och blivit en del av vårat - liv. Som ni kanske märker har vi många bollar i elden och vi vill samtidigt passa på att att smida medans luften är varm. Men bättring utlovas!


Senaste nytt från NICENIGHTS är en supertrendig T-SHIRT som du kan bära lagom till badsäsongen. Tanken är att alla våra kommande sötnötter kan få chansen att vinna ett exemplar av denna supertrendiga T-SHIRT lagom till badsäsongen! Den här supertrendiga T-SHIRTEN kan bli din lagom till badsäsongen genom att DU sprider vårat budskap ut i världen (SPRID BLOGGEN!!!!) och däremed ta hem titeln "Veckans SÖTNÖT!" Lycka till.

 

Dagens outfit!

Båda två väljer att klä sig elegant med en skjorta, Ludvig kör dock en fräckis och tar på sig en V-ringad tröja över skjortan - mycket vågat, Ludvig. Det gillar vi! Nicklas valde en lite mindre elegant stil och kör på en svart skjorta med mörka jeans. Söt!


Grillen är släckt, här har ni svaren!


Jättekul att så många utav er har visat ett så stort intresse, hjärta och framförallt engagemang genom att mejla in alla era frågor till oss. Ni som valde att lämna kommentarer ska också ha ett stort tack, det är tack vare er läsare som denna blogg lever vidare! Som ni kommer att märka så valde vi att bara att publicera ett fåtal av alla frågor som ställdes, då vi helt enkelt inte hann med alla.

 • "Är ni singlar?"
  Tjejer, vem är det som frågar?

 • "Har Ludde någonsin blivit raggad på av Marcus ex som trott att Ludde raggade på henne och inte fattade att det var hennes ex kompis och hur pinsamt var då detta på en skala?"
  Ojojoj, det har hänt ett par gånger.

 • "Hur många har ni legat med?"
  Två.

 • "Hur ofta runkar ni?"
  Tillsammans? Det händer.

 • "Har ni någonsin varit kära?"
  Först och främst måste man definera ordet kärlek;  Jag tog ordet lek, du tog ordet kär. Tillsammans blir det lekkär. Isåfall - nej.

 • "Hur mycket väger ni?"
  *Rodnar* För mycket.

 • "Är ni seriösa med bloggen?"
  Kan grisar flyga? Ja.

 • "Framtidsplaner?"
  Ta bloggen ut i världen, kunna förmedla vårat budskap världen runt. Det är vår dröm.

 • "Har ni haft en bra sommar?"
  Faktiskt!

 • "Hur spenderade ni den?"
  Vi prickade in de fina veckorna och var ute med grabbarna på båten.

 • "Hur kan ni få så mycket nice brudar? Beror det bara på bloggen eller har ni några andra knep?"
  Är man top of the line så kommer sånt automatiskt. Läs The Game annars - den funkar. Lycka till.

 • "Är det ni som fixar förfesten i helgen? Och hur kommer den NAJS NATTEN att se ut?"
  Lilla Milla, lyssna nu. Du har missat poängen här, va. Vi fixar inte - vi blir fixade.


Grillfest - efterfest.


Med anledning av den aggressiva mejlstormen som träffade oss med alla möjliga frågor så måste vi tyvärr meddela att vi får skjuta upp deadlinen (vi har inte hunnit läsa alla *rodnar*, men skicka fler ändå), så nu har ni ända fram till Onsdag (11/3) 17:00 på er att tänka ut frågor. Har vi en deal?

BY THE WAY - Dagens tankeställare;
Vart ska våran ytliga värld sluta när t.o.m. våra småfåglar ska behöva stå ut med sexuella trakasserier i dagens samhälle. Oroväckande.
Grillfest!


Som utlovat tänkte vi bjuda på lite mer förbluffande fakta om oss två, killarna bakom succén N I C E  N I G H T S! UH-YEAH!
...MEN...
...eftersom det skulle bli ett på tok för långt inlägg om vi skulle sitta och skriva om oss själva så har vi kommit på en briljant idé (som vi tycker att fler bloggare borde ta efter - det är OK). Vi tänker nämligen låta ER grilla OSS! Så kom på någon snaskig fråga som har fått dig att ligga sömnlös. Ni behöver inte vara blyga - det finns inga dumma frågor, bara dumma personer.

Hur ni går till väga? JO! Ni mejlar oss på nicenights@live.se.
Finns det andra alternativ? JO!
Hur då? Ni är alltid välkomna att publicera en kommentar på det här inlägget.
Deadline? Faktiskt.
När? Imorgon 17:00!
Oklart? Fråga om ni inte förstår!
Haft en bra sommar? Fantastisk!

 

Hjälp oss att knäcka nöten!


First of all vill vi be om ursäkt för att ni har fått vänta så pass länge på någon uppdatering. Det beror på den enkla anledningen att intresset för bloggen har växt explotionsartat, kul tycker vi! Men den enorma pressen på servrarna, där bloggen ligger, har gjort att vi inte kunnat gjort så mycket de senaste dagarna.

När man inte kan arbeta med bloggen så blir det lätt att man ligger och tänker på saker och ting; framtiden, bloggen, livet, tjejer, bloggen, pensionen och till slut Veckans Sötnöt. Det är också där vi har hamnat i ett grammatiskt dilemma. Det har hållt oss sömnlösa i flera nätter den gångna veckan - vi börjar fundera på vad vi har gett oss in på.

Frågan är; säger man "en sötnöt, flera sötnötar" eller "en sötnöt, flera sötnötter"?

"Nervositeten som den här frågeställningen gett mig har medfört nästan samma problem som Jenny,24" - Ludvig Enström, kändisbloggare.

"Då är vi två, Ludvig..." - Nicklas Andrew, nöt.


Två nötter?


Veckans Sötnöt!


Konkurransen om Veckans Sötnöt är mycket hård denna vecka, det står mellan fem stycken. Vi vet att det är många som sett fram emot denna tradition och lagt undan tid för att läsa detta inlägg, vi gillar erat engagemang. Dock har vi som jury beslutat att skjuta upp det en aning. Vi känner att vi inte bara kan ge ut titeln till vem som helst, den måste förtjänas...

Det är bara att fortsätta kämpa, maila, chatta, stalka, söta, nöta - så är titeln din.

Nostalgitripp med Ludde och Nicke - Fjortizdikter.


.oOo.*~*~*~*~*~*HeJzAn*~*~*~*~*~*.oOo.


Välkomna till Ludde och Nickes nostalgitripp. Vi kommer att ta er tillbaka i tiden till Lunar/Playahead/Kramkalas/Snyggast-tiden genom några dikter som vi håller varmt om hjärtat än idag.
Följ med! 

"Vi delade på ordet kärlek
jag tog kär och du tog lek"


"Mina ögon kan tindra,
mina läppar kan le,
men sorgen i mitt hjärta...
Kan ingen se"

"Varför röka när man kan supa?
Varför supa när man kan knarka?
Varför knarka när man kan ?
Varför dö när man kan leva?"

"Roses are
red
Violets are blue
I'm schizophrenic
and so am I"

"B.I.T.C.H - Babe In Total Control of Herself"

"* Har man ingen mössa blir man förkyld.
* Är man förkyld så blir man troligen hes.
* Är man hes så måste man viska.
* Den som viskar han ljuger.
* Ljuger man åker man i fängelse.
* Åker man i fängelse börjar man troligen knarka.
* Knarkar man så dör man.
...GLÖM FÖR HELVETE INTE MÖSSAN!!!!"

"Jag gav dig en röd ros och sa:
- Jag älskar dig
Jag gav dig en gul ros och sa:
- Det är slut
Jag gav dig en vit ros på din begravning och sa:
- Förlåt"

"Det är inte toppen på snoppen som susen i musen
utan såsen i påsen som är poängen i sängen"

"Impa, pimpa, pumpa, dumpa, tack&hej, nästa tjej!" - 
Uh-Yeah!

"Jag vänder och vrider, skapar intriger
fuck alla katter för jag är en tiger"

"Slå mig en gång, jag bryr mig
inte
Slå mig två gånger, jag bryr mig inte
Slå mig tre gånger, jag bryr mig inte
Slå min vän, börja gräva din grav

"Om du var en blomma och jag var en ko
Skulle jag äta upp dig för du är så go!"

"Killar är som bussar, missar man en så kommer det alltid en till."

"Sex is when a man puts his location in a womans destination to increase the population of the next generation. Do you understand my explination or do you need a demonstration"

"Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna, kan ej dö..
dess namn känner du nog igen
trofast vänskap heter den"

"Du får pussa mej
Du får kyssa mej
Du får
älska mej
Du får hata mej
Du får skjuta mej
Men vad du än gör så skjut mig inte
i hjärtat,
DÄR FINNS DU..."

------------ --- - --- --- --- --- --- ------.
|Du kommer väl tebax? Hej Då!
`. ,------ - - - --- -  ------------- --------'
.|/
(")_(")_.-""-.,
´ . . ´; -._, ´)_
( o_, )´ __)´-._)


Ingen går säker...


Den här artikeln tilltalade oss båda oerhört mycket, det är verkligen inte bara ordbajs - "Den gick rakt in i hjärtat!", utbrast Nicklas. "En solskenshistoria" menar Ludvig.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/mage/article374851.ab

Samtidigt vill vi passa på att skänka en tanke till Jenny, 24 som var den enda utav 180 000 personer att våga gå ut med en sådan här sak offentligt. Starkt jobbat, Jenny! Krya på dig.

Inte ensamRSS 2.0