Long time, no see... like Stevie Wonder


Läsare, tjejer, fans, sötnötter, tjejer och groupies.. som vi oftast inleder våra inlägg numera, så vi vill vi än en gång inleda ett inlägg med att ursäkta för den sena uppdateringen! Den här gången var det kanske lite extremt, det kan vi erkänna. MEN! som alltid så har vi våra skäl och ursäkter. Här är en snabb resumé av vad som har hindrat oss från att tillfredställa er läsare den senaste tiden;

Förutom att vi haft en rad s.k NICE NIGHTS på sista tiden så har också sommarn kommit till stan. Som om inte det är nog så har vi haft varsina soloprojekt vid sidan om NiceNights-satsningen. Ludvig har gjort karriär som modell på catwalken, rykten har läckt ut att han nu håller på att skriva kontrakt med Victoria's Secret. Medan Nicklas har sökt lycka, inspiration men framförallt svar på livets många gåtor på paradisön, Madrid.

Ja, mycket har det varit och mycket kommer det att bli även denna vecka, det är som alltid "många bollar i elden". Skulle ni känna er ensamma och övergivna någon gång igen så ta gärna en liten nostalgitripp tillbaka till de glada februariklassikerna (klicka).Ludvig på röda mattan


Nicklas söker lyckan - men vart?

 


Media-attacken!


Vi hade tänkt oss en vanlig NiceNight på Stocken/Oasia/Firman ikväll. Men nu verkar det som att någon journalist på UNT snappat upp detta och tänkt att "Detta kan bli mitt scoop". Ja, ni såg kanske artikeln om oss i gårdagens UNT?

None


Men, antar att det kanske är sånt man får ta som kändisbloggare...


  

Veckans sötnöt!


Den här veckan (månaden?) går utmärkelsen "VECKANS SÖTNÖT" till ingen mindre än Alexandra Lise Tüüük Andersson. En bild säger ju mer än tusen ord, sägs det (se våran dejtskola). Ett utav de tusen orden i det här fallet måste vara... SÖT! Se själva;Motivering: Hon har inte bara hjälpt till att marknadsföra Nice NightsTM på ett inspirerande och kreativt sätt utan även varit oerhört aktiv (inte minst i Myshörnan) och stöttande på sidan, även under de tuffaste tiderna. Väldigt roligt, "Accy"! Du har visat en självdistans som många bör ta efter, du är en förebild för oss alla. Tack för att du finns! Du är härmed våran Sötnöt v.15 - ETT STORT GRATTIS!
 
 

Dagens Outfit!
Till vänster: Nicke iklädd en grå hoodie, med en T-shirt som skiljer sig från de andra med sina tre knappar på bröstet, hunkigt! Till detta har han valt ett par mörkblå jeans. Längst ner avslutar han med ett par vita sneakers. Själv vill han hävda att sin outfit är tidlös, en som aldrig går ur tiden.

Till höger: Ludde har valt att välkomna våren med en långärmad vitrandig t-shirt. Till detta har han valt ett par bruna chinos, fräsigt värre! På fossingarna har han ett par svarta skor. Vi väljer att kalla den här outfiten för "Fried chicken legs in the water".


"Ny vecka, nya kläder" - Ludvig & Nicklas, trendsättare
 

Maj maj måne vi kan lura dig till skåne!


Hahaha såklart vi inte lägger ner, ni måste ha glömt att det var 1 april när vi postade det där inlägget. Inte en enda av er synade den bluffen. Ni trodde väl inte att vi skulle ge upp er sötisar så enkelt?
Nu har ni ännu en anledning att ta er till UKK imorgon, dels för våran releasefest men nu även alltså ett reunionparty! UH-YEAH!!!

 

Era, våra & DINA NiceNights är över...


Först och främst vill vi här på NiceNights tacka alla läsare/fans/groupies/sötnötter för erat stöd den gångna månaden, ni har varit vårbrisen i våra segel. Ni har varit med sen den 13e februari 2009 då NiceNights föddes, bloggen som började som en liten hobby för att sedan växa upp till en riktig man (designen tog oss säkert 10h..) precis som sina skapare. En man som idag dock tvingas leva i en ytlig värld där allt handlar om att synas och höras. Och det var inte scenariot som vi hade i åtanke när vi startade det här projektet. Det får ni inte tro...

Vi som är ansiktena utåt för denna blogg tvingas ständigt i dagens samhälle att hantera tjejer som lägger sina telefonnummer i våra fickor, som erbjuder tjänster för att få bli "Veckans Sötnöt" och som droppar de allra mest absurda Icebreakersarna. etc. etc.

Det här är ingen värld vi vill vistas i, så därför har vi här på NiceNights fattat ett beslut.
Vi har bestämt oss för att lägga ner detta projekt då det inte har följt den väg vi som hade planerat. Vi känner att den ytliga världen ständigt knackar på och vi känner helt enkelt inte tillräckligt med självdistans för palla trycket. 

Allt vi ville var att förmedla vårat budskap men ständigt finns det folk som tar det budskapet, våldtar det, torkar sig i stjärten med det eller själva tar åt sig äran för det - det vill säga knäcker våra sötnötter och smälter våra Icebreakers. Sånt känns innerst inne i våra, nu nästan helt förkrossade, hjärtan. Sorgligt och vemodigt känns det naturligtvis att för sista gången önska er alla en bra sommar, men vem vet, vi kanske ses under de fina veckorna?

Tack för oss, ni har varit underbara!Uh-yeah,               
Nicklas & Ludvig.

 

RSS 2.0